even voorstellen


 
     
  Mijn naam is Esther PHilipoom en ik ben al vanaf mijn 16e actief in het kappersvak. Ik woon in Haarlem en heb ook altijd in Haarlem gewerkt in div. Trendsettende salon's. Na jaren lang in loondienst was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik huurde als zzp'er een kappersstoel in een kleding boutique en kon op die manier wat van het ondernemerschap proeven.
Nu was het tijd voor een doorstart! Een eigen salon, met een eigen sfeer. Werken met zzp'ers, stoelhuur, leren van elkaar en met elkaar.

Want dat is zo leuk aan ons vak.Je bent nooit uitgeleerd!

Tot ziens! Groeten Esther telefoon: 0642089730
 
 
     

     
  Ik ben Daniële Vertraten en ik kom uit een echte Rotterdamse kappersfamilie. Ik werk al geruime tijd in het vak en doe dat nog steeds met veel plezier! Ik ben begonnen met het heren vak en daarna gelijk allround kapper omdat mijn vader een herensalon heeft, daar werkte ik de laatste 20 jaar en daarnaast ook in een trendy kapsalon in Rotterdam.  Ik woon nu iets meer dan een jaar in Haarlem met heel veel plezier en voel me hier heel erg thuis! Na enig werk ervaring in Haarlem is dan nu de stap genomen om bij Esther het team te komen versterken. Laat de klanten maar komen, ik ben er klaar voor om de Haarlemmers een luisterend oor en creativiteit te geven. Voor afspraak: http://agenda.dvhair.nl/

Tot snel! Groeten Daniëlle telefoon: 0646001463
 
 
     
 

 


 
     
 

adres en tijden


Phone: 023 574 62 40

Dinsdag
Woensdag 
Donderdag   
Vrijdag   
Zaterdag
9.00-18.00
9.00-18.00
9.00-21.00
9.00-18.00*
9.00-17.00

Voorlopig zo. ma. gesloten
*vrijdag geen koopavond maar op afspraak bespreekbaar.

 
 
     


 
     
 

Acties


Onder onze ‘likers’ van de Phacebook pagina hebben we wekelijks leuke acties!